Новини компанії

Напередодні нового 2017 року компанія «Бара» випустила ще одну новинку — універсальний пральний порошок «ЭФФ». Новий продукт призначений для ручного та машинного прання білих та кольорових тканин з різним складом. Як і вся продукція нашої компанії, новинка не містить фосфатів і хлору, тому вважається гіпоалергенним і екологічно чистим засобом.
Універсальний пральний порошок «ЭФФ» відмінно видаляє незначні забруднення і не псує речі, тому підходить для щоденного використання. Окрім того, він допомагає захистити пральну машину від накипу.
Ми турбуємося про наших клієнтів, їхнє здоров’я, речі та техніку!

ТОВ «Бара» — провідний виробник високоякісної та ефективної побутової хімії. Ми випускаємо продукцію під власними торговими марками «Парус», «Белые паруса» та «Эфф», і не припиняємо збільшувати її асортимент. Чергове оновлення лінійки товарів відбулося зовсім недавно. Торгова марка «Белые паруса» поповнилася новою позицією — рідким засобом для прання дитячих речей. Цей цілком безпечний для здоров’я мами і малечі засіб гарантує ідеальну чистоту і догляд за дитячими речами. Він чудово підходить для ручного і машинного прання білизни з натуральних, синтетичних і комбінованих тканин. Ми впевнені, що цей засіб вподобають новоспечені батьки.

Четвер, 22 грудня 2016 20:29

НОВИНКА — СОДА КАЛЬЦИНОВАНА

Вивчення потреб наших покупців — одна з ключових задач, які ставить перед собою наша компанія. Працюючи над новими розробками, фахівці ТОВ «Бара» прагнуть зробити життя покупців нашої продукції максимально комфортним. З таким наміром було створено принципово новий продукт — кальциновану соду.
Новий багатофункціональний засіб відмінно підходить для чистки сантехніки та різних поверхонь, включаючи кухонні. Окрім того, цей продукт рекомендовано використовувати для миття фаянсового і порцелянового посуду, а також посуду з нержавіючої сталі. Він прекрасно пом’якшує воду і тканини під час прання і кип’ятіння.